Η Volkswagen ετοιμάζει γρηγορότερο ID.R

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει καταφέρει με τo ID.R να πετύχει ρεκόρ ταχύτερου χρόνου στο Pikes Peak, στο Goodwood, στον κινέζικο δρόμο Road to Heaven και στο Nurburgring. Ωστόσο η γερμανική εταιρία ετοιμάζει την δυνατότερη έκδοση του, το ID.R Evo, προκειμένου να σημειώσει ακόμη ταχύτερο χρόνο στο Nurburgring, και όχι μόνο.

Η τρέχουσα γενιά του ID.R είχε περιοριστή στην τελική ταχύτητα προκειμένου η μπαταρία του να αντέξει έναν γύρο στη Πράσινη Κόλαση, αλλά με την τεχνολογία να εξελίσσεται, η Volskwagen θα μπορούσε να άρει τον περιοριστή, ή θα μπορούσε να αυξήσει την -περιορισμένη- τελική ταχύτητα.

Η Volkswagen στοχεύει να σημειώσει ρεκόρ και στην πίστα Sonoma Raceway της Καλιφόρνια, παίρνοντας το ρεκόρ από την Mercedes, η οποία με το μονοθέσιο W07 και οδηγό τον Esteban Gutierrez, σημείωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ρεκόρ με 1:15.430. Η Volkswagen θα προσπαθήσει να σημειώσει το ρεκόρ στις 31 Μαΐου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...