Στην έκθεση της Γενεύης η Bugatti θα παρουσιάσει την Chiron R, μια έκδοση της Chiron που θα τοποθετηθεί ανάμεσα από την Chiron Sport και την Chiron Super Sport 300+.

Η Bugatti Chiron R θα ξεχωρίζει από το νέο bodykit, με την μεγάλη πίσω αεροτομή να κλέβει την παράσταση. Για την ώρα παραμένει άγνωστο το πόσα άλογα θα αποδίδει ο W16 quad-turbo 8,0-λίτρων κινητήρας, αν και το πιθανότερο είναι να αποδίδει 1.600 άλογα.

Στις σχετικές ειδήσεις η Bugatti ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα μεταχειρισμένων οχημάτων, το La Maison Pur Sang, το οποίο θα πουλά πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, με την Bugatti να συνοδεύει το αυτοκίνητο με το βιβλίο συντήρησης και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που πιστοποιούν τις εργασίες επισκευής και συντήρησης που έγιναν στο hypercar.

Τέλος η Bugatti ανακοίνωσε πως προσφέρει και ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης γα τη Veyron, που φέτος κλείνει τα 15 χρόνια ζωής. Το πρόγραμμα επεκτείνει την εγγύηση του αυτοκινήτου, με την Bugatti να λέει πως για να ισχύει η εγγύηση πρέπει το αυτοκίνητο να κάνει την τακτική ετήσια συντήρηση του σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Bugatti.