Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Audi A3 Sportback

Σχετικά άρθρα

Δεν πέρασαν πάρα μόλις πέντε ημέρες από τότε που η Audi παρουσίασε τη νέα γενιά του A3 και ήδη το μοντέλο έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στο Ingolstadt, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν από τις αρχές Μαΐου. Στην Ελλάδα αναμένεται εντός του καλοκαιριού.

To νέο A3 βασίζεται στην πιο πρόσφατη εκδοχή της MQB πλατφόρμας, προσφέροντας καλύτερη οδική συμπεριφορά και ακόμη πιο ευρύχωρο εσωτερικό. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου έχει μεγαλώσει από πλευράς μεγέθους, καθώς είναι μακρύτερη και φαρδύτερη.

Το μήκος του νέου Audi A3 Sportback αγγίζει τα 4,34 μέτρα (+3 εκατοστά) και το πλάτος του τα 1,82 εκατοστά. Το ύψος των 1,43 μέτρων και το μεταξόνιο των 2,64 μέτρων παρέμεινε αμετάβλητο.

Ανάλογα με τη θέση του πίσω καθίσματος, ο χώρος αποσκευών διατηρείται μεταξύ 380 και 1,200 λίτρων και το δάπεδο φόρτωσης μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικά ύψη.

Αρχικά θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, τον 1.5 TFSI απόδοσης 150 ίππων και με τον 2.0 TDI απόδοσης 116 και 150 ίππων. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με το 7-τάχυτο S tronic.

Λίγο μετά το λανσάρισμα, η Audi θα παρουσιάσει και άλλες εκδόσεις κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης και των εκδόσεων quattro. Επίσης θα παρουσιαστούν και οι γρήγορες εκδόσεις S3 και RS3.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Νέο Audi A3 Sportback

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα