Με V8 υβριδικό κινητήρα και τετρακίνηση το νέο Ford Mustang

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Ford να μην ετοιμάζει το νέο Focus RS, κυρίως λόγω των ολοένα αυστηρότερων προτύπων εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη, αλλά και του αυξημένου κόστους, αλλά η Μπλε Οβάλ εταιρία συνεχίζει την ανάπτυξη της νέας γενιάς της Mustang, που για 5η συνεχόμενη φορά ήταν το best-seller σπορ μοντέλο παγκοσμίως.

Η έβδομη γενιά της Mustang θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα έχει κωδική ονομασία S650. Ανάμεσα στους διαθέσιμους κινητήρες θα συναντάμε και έναν υβριδικό V8 κινητήρα, με τον 5,0-λιτρο κινητήρα εσωτερικής καύσης να στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ δύο ηλεκτροκινητήρες θα βρίσκονται τοποθετημένοι στους μπροστινούς τροχούς, κάνοντας το μοντέλο τετρακίνητο.

Η νέα Mustang θα βασίζεται στην CD6 πλατφόρμα, την πλατφόρμα δηλαδή που χρησιμοποιούν τα νέα Ford Explorer και Lincoln Aviator. Η πλατφόρμα μπορεί να φιλοξενήσει προσθιοκίνητα, τετρακίνητα και πισωκίνητα μοντέλα, με την νέα Mustang να διαθέτει αρκετό αλουμίνιο, κάτι που θα μεταφραστεί σε μειωμένο βάρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...