Η Lotus εξελίσσει το τελευταίο μοντέλο της με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Σχετικά άρθρα

O διευθύνων σύμβουλος της Lotus, Phil Popham, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι η εταιρία του εξελίσσει αυτήν την περίοδο ένα νέο entry-level και καθημερινής χρήσης μοντέλο, το ντεμπούτο του οποίου αναμένεται να γίνει στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.

Ο Popham ανέφερε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας με κινητήρα εσωτερικής καύσης, και το κόστος του θα κυμαίνεται από 55.000 έως 100.000 λίρες, ή €62.600 με €113.812 με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες, τονίζοντας:

Σήμερα εστιάζουμε στα sport αυτοκίνητα, αλλά πιστεύουμε ότι η εταιρία έχει τη δυνατότητα να εισέλθει και σε άλλες κατηγορίες. Και η Geely έχει εμπειρία σε τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση.

Τέλος, ο CEO της Lotus ανέφερε ότι σκοπός της εταιρίας είναι η αύξηση της παραγωγής από τα 1.600 αυτοκίνητα ετησίως στα 5.000 τα επόμενα χρόνια, καθώς έχουν στα σκαριά να προσθέσουν ένα SUV, ένα crossover, ένα cruiser ή ένα sport sedan μοντέλο.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...