Στα τέλη Φεβρουαρίου, η εταιρία του γιου του Uwe Gemballa έδωσε μια teaser φωτογραφία μιας custom Porsche 911 με carbon σώμα και επιρροές από την 959, με σκοπό να παρουσιάσει το μοντέλο στην έκθεση της Γενεύης.

Λίγες ημέρες μετά, η εταιρία πίσω από τον βελτιωτικό οίκο της Gemballa, η οποία ιδρύθηκε το 1981, μήνυσε τον Marc Philipp Gemballa, του γιου του δολοφονημένου ιδρυτή της εταιρείας Uwe Gemballa, για παραβίαση του εμπορικού σήματος και για απάτη.

1

Βάζοντας στην άκρη τα δικαστικά, η εταιρία του Marc Philipp Gemballa -ο οποίος την έχει ονομάσει Marc Philipp Gemballa (MPG), αλλά είναι άγνωστο αν θα διατηρήσει αυτό το όνομα- έδωσε σήμερα μια νέα teaser φωτογραφία του μοντέλου που ετοιμάζει, καθώς και το όνομα του project.

Αυτό τιτλοφορείται ως Project Sandbox και θα βασίζεται στη νέα 911 (992), με τον σχεδιασμό να έχει την υπογραφή του Alan Derosier. Παρότι η εταιρία δεν έδωσε άλλες πληροφορίες, διακρίνουμε την μεγάλη πίσω αεροτομή και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Το σώμα του αυτοκινήτου φαίνεται να έχει αρκετές τροποποιήσεις, με την MPG να αναφέρει ότι το μοντέλο θα έχει σοβαρές εκτός δρόμου ικανότητες και θα βγει στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό.

Συνεργάτες της Marc Philipp Gemballa για το εν λόγω project είναι η KW Automotive, η Michelin, η Akrapovic, η DS Fasertechnik για τα carbon μέρη και η VELA Performance για την εξέλιξη των μηχανολογικών μερών του αυτοκινήτου.