Δοκιμάζοντας την Bentley Flying Spur

Σχετικά άρθρα

O Harry Metcalfe είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την νέα Bentley Flying Spur και ανέβασε ένα video στο κανάλι του το YouTube, μέσα από το οποίο μας μεταφέρει τις εντυπώσεις που του άφησε το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο της βρετανικής εταιρίας που εξοπλίζεται με σύστημα τετραδιεύθυνσης, που βελτιώνει την σταθερότητα σε ταχύτητες ταξιδιού αλλά και την ευκινησία μέσα στη πόλη.

Κάτω από το καπό του συναντάμε τον W12 TSI 6,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 635 ίππων με 900 Nm ροπής, Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,8 δευτερόλεπτα. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 2.437 κιλά.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Νέα Bentley Flying Spur

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...