Η Jaguar Classic ανακοίνωσε ότι βγάζει ξανά στην παραγωγή το 3,8-λίτρων μπλοκ κινητήρα (XK), ο οποίος τοποθετήθηκε σε πολλά πολυπόθητα μοντέλα της Jaguar της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω κινητήρας δεν ήταν διαθέσιμος για περισσότερα από 50 χρόνια, με τους νέους να κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυθεντικές προδιαγραφές. Το ολοκαίνουργιο μπλοκ είναι από χυτοσίδηρο και μπορεί να τοποθετηθεί στα XK150, XK150 S, MkIX, Mk2, MkX, E-Type (Series 1), και S-type.

Με την παροχή των εγγράφων που αποδεικνύει την ιδιοκτησία του οχήματος, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να διατηρήσουν τον σειριακό αριθμό από το αρχικό μπλοκ κινητήρα τους, ο οποίος θα σφραγίζεται στο νέο με έναν επιπλέον αστερίσκο, που υποδηλώνει ότι το νέο μπλοκ είναι αντικείμενο αντικατάστασης. Εναλλακτικά, το νέο μπλοκ σφραγίζεται με έναν νέο μοναδικό σειριακό αριθμό.

Το κόστος για το κάθε νέο μπλοκ ανέρχεται σε 14.340 λίρες (€18.815), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και συνοδεύονται από τουλάχιστον 12 μήνες εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ από την Jaguar, καθώς και από πιστοποιητικό γνησιότητας από την Jaguar Classic.