Ο Alex Zanardi υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση με χρήση 3D τεχνολογίας

Σχετικά άρθρα

Ο Alex Zanardi υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση τη Δευτέρα, για την αποκατάσταση των τραυμάτων στο πρόσωπο του. Η επανορθωτική και πλαστική επέμβαση ήταν η τρίτη συνολικά μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο μήνα, και διήρκεσε πέντε ώρες.

Ο 53χρονος Ιταλός παραμένει σε τεχνητό κώμα από τις 19 Ιουνίου, με τον καθηγητή Paolo Gennaro, διευθυντή της γναθοπροσωπικής χειρουργικής μονάδας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Σιένα, όπου νοσηλεύεται ο Zanardi, να αναφέρει στην ανακοίνωση του:

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση με στόχο την ανασυγκρότηση του κρανιο-προσώπου και τη σταθεροποίηση των περιοχών που επλήγησαν από το τραύμα. Τα κατάγματα ήταν περίπλοκα. Αυτά απαιτούσαν προσεκτικό προγραμματισμό και χρησιμοποιήσαμε ψηφιακές και 3D τεχνολογίες, εξατομικευμένες για τον ασθενή. Η πολυπλοκότητα της εγχείρησης ήταν μάλλον μοναδική, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα είδος κατάγματος που αντιμετωπίζουμε συνήθως στο κέντρο μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr