Ο δικαστής απέρριψε την μήνυση της GM κατά της FCA

Σχετικά άρθρα

Ο δικαστής Paul Borman που έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης της μήνυσης της General Motors εναντίον της Fiat Chrysler και των πρώην στελεχών της, απέρριψε σήμερα την μήνυση.

Η GM κατηγορούσε την FCA πως δωροδόκησε υψηλά ιστάμενους στο United Auto Workers (UAW), το συνδικάτο Αμερικανών και Καναδών εργαζομένων στις αυτοκινητοβιομηχανίες, προκειμένου να λάβει ευνοϊκότερους όρους στις διαπραγματεύσεις εργασίας, οφέλη στους μισθούς και στις εργασιακές πρακτικές, απέρριψε σήμερα την μήνυση.

Ο Borman που είχε ζητήσει από τους CEO των GM και FCA να “τα βρουν” εξωδικαστικά, υποστήριξε πως η GM δεν είχε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν πως η FCA προσπάθησε να την βλάψει, προσθέτοντας πως οι μόνοι ζημιωμένοι ήταν οι υπάλληλοι της FCA.

Η GM “διαφώνησε έντονα” με την απόφαση του δικαστή και θα ασκήσει έφεση, με την GM να είχε ζητήσει από το εφετείο να αναθέσει την υπόθεση σε διαφορετικό δικαστή, αλλά η αίτηση της απορρίφθηκε.

Η FCA δήλωσε δικαιωμένη σχετικά με απόρριψη της μήνυσης της GM.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...