Νέο Honda Civic την άνοιξη του 2021

Σχετικά άρθρα

Η Honda ανακοίνωσε πως η επόμενη γενιά του Civic θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2021. Η 11η γενιά του Honda Civic θα προσφέρεται στις ΗΠΑ και στην έκδοση Si Sedan, με το νέο Civic hatchback να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, μιας και το εργοστάσιο της εταιρίας στο Swindon της Αγγλίας θα κλείσει το 2021.

Διάβασε επίσης

Τετρακίνητο, υβριδικό με 400 άλογα το επόμενο Honda Civic Type R;

Στις σχετικές ειδήσεις η Honda έκανε γνωστό πως το Fit δεν θα πωλείται πλέον στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ καταργείται και η Coupe έκδοση του τωρινού Civic, μιας και οι πωλήσεις του μειώνονται χρόνο με τον χρόνο και σήμερα το μοντέλο αντιπροσωπεύει μόλις το 6% των συνολικών πωλήσεων του Civic στις ΗΠΑ.

Τέλος η Honda έκανε γνωστό πως το Accord δεν θα προσφέρεται από εδώ και στο εξής με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, μιας και οι πωλήσεις του αντιπροσωπεύουν μόλις το 2% του συνόλου των πωλήσεων του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...