Η Acura παρουσίασε σήμερα το MDX Prototype, την έκδοση προπαραγωγής του νέου MDX που θα προσφέρεται και σε Type S έκδοση που θα συνδυάζει τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 355 ίππων με 480 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD).

Το αυτοκίνητο φορά ζάντες 21″, LED φωτιστικά σώματα, με τις διαστάσεις του να είναι αυξημένες, με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά του MDX.

Στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα και συναντάμε 12,3″ ψηφιακό πίνακα οργάνων, 12,3″ οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ELS Studio 3D ηχοσύστημα 25 ηχείων, μεταλλικά και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, κρυφό φωτισμό και δερμάτινες επενδύσεις.

Εκτός από τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα, το νέο MDX θα μπορεί να εξοπλιστεί και με τον νέο V6 3,5-λίτρων κινητήρα που θα συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η Acura δεν ανακοίνωσε προς ώρας πόσα άλογα θα αποδίδει ο συγκεκριμένος κινητήρας.