Η Acura teasάρει το MDX μια εβδομάδα πριν τα αποκαλυπτήρια

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου η Acura παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή του MDX, και σήμερα η premium ιαπωνική εταιρία έκανε γνωστό ότι η έκδοση παραγωγής του νέου SUV μοντέλου της θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια ακριβώς μια εβδομάδα.

Η Acura συνόδευσε την παραπάνω ανακοίνωση με μια teaser φωτογραφία του νέου MDX, στην οποία βλέπουμε την εξάγωνη μάσκα του μοντέλου, χωρίς να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο. Ωστόσο, το αυτοκίνητο θα φορά μικρότερες ζάντες από τις 21″ που διέθετε το πρωτότυπο, αλλά θα παραμείνουν τα LED φωτιστικά σώματα.

Οι διαστάσεις του θα είναι αυξημένες, με το μεταξόνιο να μεγαλώνει κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά του MDX. Το νέο μοντέλο θα προσφέρεται και σε Type S έκδοση που θα συνδυάζει τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 355 ίππων με 480 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD).

Εκτός από τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα, το νέο MDX θα μπορεί να εξοπλιστεί και με τον νέο V6 3,5-λίτρων κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η Acura δεν ανακοίνωσε προς ώρας πόσα άλογα θα αποδίδει ο συγκεκριμένος κινητήρας.

Στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα και συναντάμε 12,3″ ψηφιακό πίνακα οργάνων, 12,3″ οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ELS Studio 3D ηχοσύστημα 25 ηχείων, μεταλλικά και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, κρυφό φωτισμό και δερμάτινες επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...