Την ανανεωμένη έκδοση της Bentayga Hybrid παρουσίασε σήμερα η Bentley. Το μοντέλο φορά έναν 3,0-λιτρο V6 turbo κινητήρα βενζίνης 340 ίππων με 450 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα 128 ίππων με 400 Nm ροπής.

Το σύνολο αποδίδει συνδυαστικά 449 άλογα με 700 Nm, με την μπαταρία να χρειάζεται 2,5 ώρες προκειμένου να φορτίσει πλήρως με χρήση ταχυφορτιστή και 7,5 ώρες με χρήση απλής οικιακής πρίζας.

Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 17,3 kWh που χαρίζει ηλεκτρονική αυτονομία 50 χλμ στον κύκλο NEDC (39 χλμ στον κύκλο WLTP), με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 254 χλμ/ώρα.

Στιλιστικά διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, με τα πίσω να μοιάζουν αρκετά με αυτά της Continental GT, ενώ υπάρχουν ελαφρώς επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερη γρίλια, νέες οβάλ απολήξεις, νέες ζάντες 22″ και νέα εξωτερικά χρώματα.

Το πίσω μετατρόχιο έχει αυξηθεί κατά 2 εκατοστά και στο εσωτερικό υπάρχει νέα 10,9″ οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, νέοι αεραγωγοί, νέο τιμόνι, ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέο head-up display, νέα καθίσματα, νέα πάνελ στις πόρτες, ένα Breitling ρολόι στο κέντρο του ταμπλό, όπως επίσης νέα ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά.

Η ανανεωμένη Bentayga προσφέρεται σε 4θέσια, 5θέσια και 7θέσια διάταξη καθισμάτων, με την Bentley να λέει πως οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν έως και 10 εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια τους, ανάλογα την διαμόρφωση.