Η Ford ξεκίνησε την παραγωγή της Mustang Mach-E και στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Μέχρι σήμερα, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E παραγόταν στο εργοστάσιο της Ford στην πόλη Cuautitlan Izcalli, του Μεξικό. Ωστόσο, σε αυτό πλέον προστέθηκε και το εργοστάσιο Changan της εταιρίας, που βρίσκεται στην πόλη Chongqing της Κίνας.

Τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής του εν λόγω εργοστασίου θα πωλούνται μόνο στην Κίνα, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Mustang Mach-E θα πωλείται στην Κίνα μέσω του απευθείας δικτύου πωλήσεων της Ford και των καταστημάτων ηλεκτρικών οχημάτων στις πόλεις, τα οποία είναι το κλειδί για την ώθηση της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας στη χώρα.

Η Ford βρίσκεται σε καλό δρόμο να εγκαινιάσει 25 καταστήματα σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές έως το τέλος του 2022, με στόχο να επεκταθεί σε περισσότερα από 100 καταστήματα εντός πέντε ετών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...