Έκλεβαν αυτοκίνητα της Dodge, της Jeep και της Ram μέσα από το εργοστάσιο

Σχετικά άρθρα

Ληστές κατάφεραν να κλέψουν ολοκαίνουργια αυτοκίνητα της Dodge, της Jeep και της Ram από τους χώρους στάθμευσης των εργοστασίων της Stellantis στη περιοχή του Ντιτρόιτ.

Οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 10 του μήνα 5 Ram 1500, με το ένα από αυτά είναι είναι 1500 TRX, 3 Dodge Charger Hellcat, ένα Jeep Grand Cherokee Trackhawk και ένα Dodge Challenger Hellcat.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κλοπή των αυτοκινήτων από τον χώρο στάθμευσης είναι ευκολότερη από ό,τι ακούγεται, μιας και η εταιρία αφήνει μέσα στα αυτοκίνητα τα κλειδιά, ενώ αυτά “περιμένουν” να αποσταλούν στους αντιπροσώπους. Υπάρχει προσωπικό φύλαξης, αλλά οι ληστές βρίσκουν τρόπους να μπουν μέσα στα αυτοκίνητα και να φεύγουν από το εργοστάσιο σπάζοντας τη μπροστινή πύλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Stellantis: Νέα εθελούσια έξοδος για περισσότερους από 3.000 εργαζομένους της

Η Stellantis υπέγραψε περαιτέρω συμφωνίες με τα συνδικάτα στην Ιταλία για εθελούσιες εξόδους, που θα μπορούσαν να μειώσουν το εργατικό δυναμικό της εταιρίας κατά...