O Zlatan Ibrahimovic με Leclerc και Sainz στο Fiorano και μια Ferrari 296 GTB

Σχετικά άρθρα

H Ferrari έδωσε σήμερα μερικές φωτογραφίες και ένα μικρό video της επίσκεψης του Zlatan Ibrahimovic στο Μαρανέλο, όπου ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Milan είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz.

Ο Ibrahimovic ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας και ομάδας από τον νικητή του Grand Prix του Μπαχρέιν, Charles Leclerc, ενώ λίγο αργότερα, φόρεσε το κράνος και κάθισε πρώτα στο δεξί κάθισμα μίας Ferrari 296 GTB. Οδηγός ήταν ο Carlos Sainz, με τον Ισπανό να κάνει μια γρήγορη βόλτα τον Σουηδό στην πίστα του Φιοράνο, ενώ αργότερα ο Ibrahimovic οδήγησε μόνος του το νέο plug-in υβριδικό supercar της Ferrari.

Μιλώντας για αυτό, να θυμίσω ότι παίρνει κίνηση από έναν ολοκαίνουργιο V6 2,9-λίτρων twin-turbo κινητήρα με περιεχόμενη γωνία 120 μοίρες, απόδοσης 663 ίππων στις 8.000 σ.α.λ και έναν ηλεκτροκινητήρα 167 ίππων, που αυξάνει την ιπποδύναμη στα 830 άλογα και την ροπή στα 740 Nm στις 6.250 σ.α.λ.

Ο κινητήρας που έχει τα turbo μέσα στο V για εξοικονόμηση βάρους, καλύτερο packaging και χαμηλότερο κέντρο βάρους, έχει όριο περιστροφής της 8.500 σ.α.λ, με τον ηλεκτροκινητήρα να αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 7,45 kWh, με το supercar να έχει ηλεκτρική αυτονομία 25 χλμ, με ταχύτητες έως 135 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με την Ferrari, ο V6 2,9-λίτρων twin-turbo κινητήρας βενζίνης θέτει νέο ρεκόρ απόδοσης για αυτοκίνητο παραγωγής με 221 άλογα ανά λίτρο. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα. Στην πίστα της Ferrari στο Φιοράνο γυρίζει σε 1:21, 1,5 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από την F8 Tributo, ενώ ακινητοποιείται από τα 200 χλμ/ώρα σε 107 μέτρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr