Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Bugatti παρουσίασε στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης την La Voiture Noire, μια one-off δημιουργία βασισμένη στην Chiron, που αντλεί στοιχεία από την Type 57 SC Atlantic, με την τιμή της να άγγιξε τα 11 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους. Έγινε έτσι ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Σύμφωνα με την Bugatti, οι μηχανικοί της επένδυσαν 65.000 ώρες προκειμένου να αναπτύξουν την μοναδική αυτή δημιουργία της και έχουν δοκιμάσει το αυτοκίνητο τόσο σε πίστες, όσο και δημόσιους δρόμους. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του τον Ιούνιο του 2021.

Η Bugatti έχει κάνει αλλαγές στο μεταξόνιο, το οποίο έχει αυξηθεί κατά 25 εκατοστά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί και το μήκος του αυτοκινήτου κατά 45 εκατοστά. Επίσης υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα ψύξης, ενώ συναντάμε και διαφορετικούς τροχούς. Αυτές τις ημέρες το αυτοκίνητο κινείται στους δρόμους της Ζυρίχης.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με την Chiron. Φορά τον W16 8,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων με 1.600 Nm ροπής. Κάθε εξάρτημα του αυτοκινήτου έχει κατασκευαστεί στο χέρι, με το σώμα να είναι από carbon.