Η Moskvich ανακοίνωσε την τιμή του πρώτου μοντέλου της

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα ξεκίνησε η παραγωγή του Moskvich 3, και τώρα γίνεται γνωστό από την αναγεννημένη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία ότι όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το SUV θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον 1.970.000 ρούβλια (€25.675).

Ωστόσο, το αυτοκίνητο θα μπορεί να συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα προνομιακών δανείων, όπου μία από τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε ένα τέτοιο πρόγραμμα για αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης είναι η τιμή που να μην υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ρούβλια.

Οι παραδόσεις των πρώτων Moskvich 3 -το οποίο πρόκειται για ένα rebadged Sehol X4 της κινεζικής JAC, γνωστό και ως JAC JS4- ξεκίνησαν τις εορταστικές ημέρες πριν από το τέλος του έτους.

Η ρωσική εταιρία αναφέρει ότι μόλις 600 οχήματα θα παραχθούν μέχρι το τέλος του 2022 και όπως είναι αυτονόητο είναι απίθανο να αλλάξει τη ζοφερή προοπτική της ρωσικής αγοράς, της οποίας οι ετήσιες πωλήσεις εκτιμάται ότι θα είναι λιγότερες από 1 εκατομμύριο για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Παράλληλα, η εταιρεία τόνισε ότι αρχικά η αγορά αυτοκινήτου θα είναι δυνατή μόνο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Στο πρώτο στάδιο, 11 αντιπροσωπείες της Μόσχας θα ασχοληθούν με την πώληση και τη συντήρηση των αυτοκινήτων της Moskvich.

Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να παράγει 100.000 οχήματα Moskvich ετησίως, μερικά από τα οποία θα είναι ηλεκτρικά, με τα ανταλλακτικά να έρχονται από την Κίνα. Τέλος, μελλοντικά θα προστεθεί στη γκάμα το Moskvich 3e, με την ηλεκτρική έκδοση του αυτοκινήτου να διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 68 ίππων, ενώ η αναμενόμενη αυτονομία του θα είναι 410 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...