Αποκαλύφθηκε το πίσω μέρος της νέας BMW Σειράς 5

Σχετικά άρθρα

Με την BMW να αποκαλύπτει τη νέα γενιά της Σειράς 5 στις 24 Μάϊου, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου μέσα από το εργοστάσιο, που αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του πίσω μέρους, εκεί όπου κυριαρχούν τα LED φωτιστικά σώματα.

Η όγδοη (G60) γενιά της Σειράς 5 θα προσφέρεται ως σεντάν και ως Touring, τόσο με ήπιους υβριδικούς 48V κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και με plug-in υβριδικές υλοποιήσεις, όπως επίσης και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Σε ότι αφορά την επόμενη γενιά της BMW M5 θα διαθέτει plug-in υβριδικό κινητήρα και αναμένεται στην αγορά το 2024. Θα συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8 κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 200 ίππων, με την συνολική απόδοση να αναμένεται να αγγίζει τα 750 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής.

Η νέα M5 θα εκτός από σεντάν έκδοση θα προσφέρεται και ως Touring, με την M5 Touring να τοποθετείται απέναντι από Audi RS6 Avant. Η σεντάν έκδοση του αναμένεται στην αγορά τον Ιούλιο του 2024, με την Touring έκδοση να κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Επιπλέον η ηλεκτρική i5 θα προσφέρεται σε M Performance έκδοση, την i5 M60 xDrive.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα τρέχει το Operating System 8.5 με Curved Display, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες.

Η παραγωγή της νέας, όγδοης γενιάς της BMW Σειράς 5 θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing της Βαυαρίας. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην αγορά θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...