H Ferrari Enzo του Fernando Alonso πουλήθηκε τελικά έναντι ενός αστρονομικού ποσού

Σχετικά άρθρα

Αν και αρχικά φάνηκε ότι ο Fernando Alonso δεν είχε καταφέρει να πουλήσει την Ferrari Enzo του, αποδεικνύεται ότι ο οίκος δημοπρασιών που είναι υπεύθυνος για την πώληση, Monaco Car Auctions, βρήκε αγοραστή για το πολυπόθητο ιταλικό hypercar. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η πώληση έγινε έναντι ενός αστρονομικού ποσού, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της εταιρείας.

Η Ferrari Enzo, γνωστή ως Scocca n.1, καθώς είναι το πρώτο αμάξωμα που κατασκευάστηκε του μοντέλου άλλαξε επιτέλους χέρια, με την αγορά να γίνεται εκτός δημοπρασίας, με το ποσό να αγγίζει τα 5,4 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι σύμφωνο με την εκτίμηση του οίκου δημοπρασιών από το Μονακό για την αρχική δημοπρασία του αυτοκινήτου (μεταξύ 5 εκατ. ευρώ και 5,5 εκατ. ευρώ), η οποία έληξε χωρίς να επιτευχθεί η επιθυμητή τιμή που είχε καθοριστεί για το αυτοκίνητο.

Υπάρχουν αρκετές “ιδιαιτερότητες” στην Enzo του Alonso, καθώς εκτός από το ότι είναι η “Scocca n.1” όπως αναφέρεται στην πιστοποίηση Ferrari Classiche, ο Ισπανός έχει διανύσει μόλις 4.800 χλμ. με αυτή.

Ο Alonso αγόρασε τη Ferrari Enzo καινούρια το 2011, όταν αγωνίστηκε για την ομάδα με έδρα το Μαρανέλο, μεταξύ 2010 και 2014, ενώ δεν είναι η μόνη Ferrari στη συλλογή του, καθώς έχει και μια μαύρη LaFerrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...