Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Skoda Superb στο εργοστάσιο της Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, η Skoda αποκάλυψε την τέταρτη γενιά του Superb, με την τσέχικη εταιρία να ξεκινά την παραγωγή του μοντέλου το Δεκέμβριο. Η συναρμολόγηση του γίνεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, στην ίδια γραμμή παραγωγής με το νέο VW Passat.

Αυτή η στρατηγική μετεγκατάσταση του εμβληματικού μοντέλου από το Kvasiny της Τσεχίας στη Σλοβακία, ελευθερώνει παραγωγική ικανότητα στο πρώτο, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της παραγωγής του Octavia, από το καλοκαίρι του 2024.

Το Superb παραμένει η ναυαρχίδα των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης της γκάμας της Skoda από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη σύγχρονη γενιά το 2001.

Επιπλέον, αυτή η κίνηση θα επιτρέψει την κατασκευή περισσότερων ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία στο εργοστάσιο της Mlada Boleslav.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Νέο Skoda Superb

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...