Η Brabham παρουσίασε το street-legal BT62R

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε ανακοινώσει από τον Ιανουάριο του 2019, η Brabham παρουσίασε σήμερα την έκδοση δρόμου του αγωνιστικό της BT62. Το ονομάζει BT62R με την διαδικασία μετατροπής του αγωνιστικού σε street-legal να πραγματοποιείται από την εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το κόστος της μετατροπής δεν ανακοινώθηκε, αλλά παλιότερα είχε γίνει γνωστό ότι αυτό θα είναι στα £150.000 (€167.176), επιπλέον του κόστους αγοράς του αυτοκινήτου.

Εκτός από τις απαιτήσεις για να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία, θα γίνουν αλλαγές στις προδιαγραφές του street-legal BT62 για να καταστεί πιο εύχρηστο στο δρόμο. Αυτές περιλαμβάνουν την αύξηση του ύψους με ένα κιτ ανύψωσης εμπρός και πίσω, την προσθήκη κλιματισμού, τοποθέτηση κλειδαριών, θυρών και immobiliser, την αύξηση των στροφών του τιμονιού, καθώς και την προσθήκη ταπετσαρίας υψηλής ποιότητας στο εσωτερικό.

Το αμάξωμα του αυτοκινήτου είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από carbon, με το συνολικό του βάρος να μην ξεπερνά τον 1 τόνο. Διαθέτει ένα άκρως αεροδυναμικό bodykit, με την τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή να τραβάει τα βλέμματα. Ακόμα, διαθέτει ρυθμιζόμενο εμπρός splitter, επίπεδο πάτωμα και μεγάλο διαχύτη, που συνολικά παράγουν 1.200 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 5,4-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα που ανέπτυξε η ίδια η Brabham και αποδίδει 710 άλογα με 667 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου, με την εταιρία να μην ανακοινώνει νούμερα επιδόσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...