Επίσημο: Ανανεωμένες BMW 4-Series και M4

Σχετικά άρθρα

Τις ανανεωμένες εκδόσεις της Σειράς 4 και της M4 παρουσιάζει η BMW, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέες ζάντες, όπως και νέα εξωτερικά χρώματα. Επίσης οι εκδόσεις M440i και M440i xDrive ξεχωρίζουν από τη διαφορετική γρίλια, από τις νέες ζάντες, από τις τραπεζοειδείς απολήξεις εξατμίσεων, από τα ματ χρωμιομένα διακοσμητικά και από την πίσω αεροτομή.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι, νέα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ και οθόνη αφής 14,9″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο “τρέχει” το iDrive 8.5.

Διαθέτει 5G και βελτιωμένη αναγνώριση ομιλίας, με το BMW Intelligent Personal Assistant να μπορεί πλέον να ανοιγοκλείσει τα παράθυρα και την ηλιοροφή, αλλά και να ρυθμίζει τον έλεγχο του κλίματος χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές.

Στον βασικό εξοπλισμό προστέθηκε ο τριζωνικός κλιματισμός, το σύστημα πλοήγησης, ο αντιθαμβωτικός καθρέπτης και οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω.

Η 420i φορά τον 2.000 κ.εκ turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής, με την 430i να διαθέτει τον ίδιο κινητήρα που στη περίπτωσή της αποδίδει 245 άλογα με 400 Nm ροπής, με την M440i να παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 374 ίππων με 500 Nm ροπής.

Η 420d φορά τον 2,0-λιτρο diesel κινητήρα που αποδίδει 190 άλογα με 400 Nm ροπής. Η 430d παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο diesel απόδοσης 286 ίππων με 650 Nm ροπής. Η M440d εξοπλίζεται με τον 3,0-λιτρο diesel κινητήρα απόδοσης 340 ίππων με 700 Nm ροπής.

Η M4 κρύβει κάτω από το καπό της τον 3.000 κ.εκ twin-turbo κινητήρα που παράγει 480 άλογα με 550 Nm ροπής. Η Competition έκδοση αποδίδει 510 άλογα με 650 Nm ροπής, ενώ η Competition xDrive 530 άλογα με 650 Nm ροπής.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται μόνο με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε τα συστήματα: Front Collision Warning με παρέμβαση πέδησης, που ανιχνεύει την παρουσία ποδηλατών καθώς και οχημάτων και πεζών, Cruise Control με λειτουργία φρένων, Speed ​​Limit Display με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης, Manual Speed ​​Limit Assist και Lane Departure Warning.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν τα: Head-Up Display, Parking Assistant, Parking Assistant Plus με Park View, Reversing Assist Camera, Reversing Assistant, Panorama View, Remote 3D View, BMW Drive Recorder, Driving Assistant Professional που περιλαμβάνει το Steering and Lane Control Assistant και το Active Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Automatic Speed ​​Limit Assist.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...