Δεν είναι μόνο η Volkswagen που δεν ξέρει τι θα κάνει το Bluesport, αλλά και η Porsche, αφού το νέο entry-level roadster που ετοιμάζει και βασίζεται πάνω στο σασί του VW Bluesport, σύμφωνα με τον CEO της Porsche, Matthias Müller, έχει μπει αναμονή. Ο Müller, σε συνέντευξη του στο Γερμανικό Wirtschafts Woche, δήλωσε ότι η εταιρία του έβαλε στο ψυγείο την ανάπτυξη της Posche 550 όπως την ξέραμε, και θα βγει στη παραγωγή “όταν η νέα γενιά πελατών είναι έτοιμη γι’αυτό” ή με απλά λόγια, όταν ανακάμψει η παγκόσμια οικονομία.

Το roadster θα πωλείται κυρίως στην αγορά της Αμερικής και σε συνδυασμό με την πτώση της αξίας του Ευρώ έναντι του δολαρίου, θα μπορούσε να διαδραματίσει ένα σιωπηρό, αλλά σημαντικό ρόλο, στην μη πετυχημένη πορεία του νέου αυτοκινήτου. Βέβαια με τις αυτοκινητοβιομηχανίες ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτονται και έτσι μπορεί σύντομα να διαβάσουμε ότι τελικά η παραγωγή του προχωρά κανονικά.

[Πηγή: Wirtschafts Woche | Photo Rendering: carraradesign]

 • έδω όλη η ελλάδα πάγωσε…
  δε θα παγώσει η porsche ένα μοντελάκι της!!!
  σιγά τα ωά!!

 • hellboy

  αναμενωμενο ………..

 • pariah

  Οι πλούσιοι Κινέζοι πάνε για 911 και πάνω (ούτε καν boxter cayman) οι υπόλοιποι έχουν τα τρίκυκλα….Συνεπώς με την επίθεση που γίνεται εδώ ποιος θα αγοράσει τα μοντέλα τους;;;;

  • loeb

   Εμενα παλι ετσι οπως την βλεπω μου αρεσει παρα πολυ. Εμφανισιακα θα την προτιμουσα απο την boxter 1000 φορες. Αν ηταν και το ιδιο καλη τεχνολογικα δεν θα εμπαινε καν στο θεμα συγκρισης αν ειχα να κανω την επιλογη. 

  • pariah

   Εν μέρη έδωσες άλλη μια απάντηση….Θα είχε να ανταγωνιστεί και τα r4 και τα boxter, cayman. Ήδη με την cayman είναι δύσκολο το να την κρατήσουν κάτω από την 911 σε οδική συμπεριφορά…Εν τω μεταξύ άλλοι έλεγαν ότι θα φέρει boxer κινητήρα το συγκεκριμένο και τα υπόλοιπα tsi….

 • Constantine

  Αμαξι ανάμεσα σε Boxter και Cayman = αδικαιολόγητο αυτη την περίοδο . Βγάλε μια Boxter Spyder και καθάρισες