Η Porsche 550 πάγωσε

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μόνο η Volkswagen που δεν ξέρει τι θα κάνει το Bluesport, αλλά και η Porsche, αφού το νέο entry-level roadster που ετοιμάζει και βασίζεται πάνω στο σασί του VW Bluesport, σύμφωνα με τον CEO της Porsche, Matthias Müller, έχει μπει αναμονή. Ο Müller, σε συνέντευξη του στο Γερμανικό Wirtschafts Woche, δήλωσε ότι η εταιρία του έβαλε στο ψυγείο την ανάπτυξη της Posche 550 όπως την ξέραμε, και θα βγει στη παραγωγή “όταν η νέα γενιά πελατών είναι έτοιμη γι’αυτό” ή με απλά λόγια, όταν ανακάμψει η παγκόσμια οικονομία.

Το roadster θα πωλείται κυρίως στην αγορά της Αμερικής και σε συνδυασμό με την πτώση της αξίας του Ευρώ έναντι του δολαρίου, θα μπορούσε να διαδραματίσει ένα σιωπηρό, αλλά σημαντικό ρόλο, στην μη πετυχημένη πορεία του νέου αυτοκινήτου. Βέβαια με τις αυτοκινητοβιομηχανίες ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτονται και έτσι μπορεί σύντομα να διαβάσουμε ότι τελικά η παραγωγή του προχωρά κανονικά.

[Πηγή: Wirtschafts Woche | Photo Rendering: carraradesign]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...