Volkswagen Golf GTI Cabriolet στη Γενεύη;

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι στο Worthersee, η Volkswagen είχε παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα Golf R Cabriolet Concept και Golf GTI Cabriolet Concept και το Βρετανικό Autoexpress τώρα ισχυρίζεται ότι η έκδοση παραγωγής του Golf GTI Cabriolet θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, λίγους μήνες προτού παρουσιαστεί το νέο Golf στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.

Το πρωτότυπο φορά τον 2.0-λιτρο TFSI που αποδίδει 210 άλογα και 280 Nm ροπή. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 7.3 δευτερόλεπτα με την τελική του να ανέρχεται στα 240 χλμ/ώρα. Το πρωτότυπο είναι βαμμένο σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα Firespark και φορά το bodykit του GTI, χαμηλότερη ανάρτηση, μπροστά και πλαινα spoiler,μαύρα διακοσμητικά, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ζάντες 19″. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι δερματινες Nappa επενδύσεις, οι δίχρωμες ζώνες καθώς και τα αλουμινένια μαρσπιε στις πόρτες.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...