Video: Audi 80 του 1974 Vs Porsche GT3 στο Nurburgring, αφιέρωμα στο Group B

Σχετικά άρθρα

Καλά, χρυσά, γρήγορα, όμορφα, ασφαλές είναι τα αυτοκίνητα του σήμερα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα πάψω να αναπολώ εκείνα τα αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’70 και του ΄80 όπου για να τα οδηγήσει κανείς, ήθελε πραγματικά “χέρια”.

Στο Nurburgring, ένας έμπειρος οδηγός ενός Audi 80 του 1974, ο οποίος έχει γράψει περισσότερους από 640 γύρους στη Πράσινη Κόλαση, δίνει σεμινάρια οδήγησης σε 2 Porsche 911 GT3. Τελικά τα άλογα από μόνα τους δεν αρκούν ώστε να είσαι γρήγορος. Το 80 βγάζει μόλις 130 άλογα αλλά με βάρος μόλις 680 κιλών, βάζει τα γυαλιά σε αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ ακριβότερων.

Και επειδή πήγα πίσω στο χρόνο, ας δούμε ακόμη ένα video αφιέρωμα των θεριών του Group B, τότε που τα rally ήταν περισσότερο δημοφιλή ακόμη και από την Formula 1. Αν δεν έχεις διαβάσεις τα ειδικά αφιερώματα που έχουμε γράψει κατά καιρούς για τα “τέρατα” του Group B, πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα άρθρα.

[Πηγή: YouTube | Vimeo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...