Ο Πολωνός απόφοιτος του πανεπιστημίου του Coventry στο τμήμα Automotive and Transport Design, Borys Dabrowski, δημιούργησε αυτό το concept study θέλοντας αποδώσει φόρο τιμής στον Giotto Bizzarrini, σχεδιαστής και μηχανικός της Ferrari, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Ferrari 250 GTO.

Το πρωτότυπο το ονόμασε Bizzarrini Veleno και διαθέτει μια επιθετική σχεδίαση η οποία έχει εμπνευστή από την φύση, ιδιαίτερα από τους δηλητηριώδους βατράχους, με το όνομα Veleno στα ιταλικά να σημαίνει δηλητήριο.

Το πρωτότυπο, ο Dabrowski, φαντάζεται ότι φορά έναν κινητήρα υδρογόνου ο οποίος τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα. Το υδρογόνο αποθηκεύεται σε ένα ειδικό ντεπόζιτο κατασκευασμένο από νανοσωλήνες, με το υδρογόνο να έχει παραχθεί από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως τα φύκια και οργανικά απόβλητα.

Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ένα υποθετικό υλικό με όνομα CentrAL, ένα μείγμα αλουμινίου, ίνων γυαλιού και γραφενείου. Το αυτοκίνητο δεν έχει συμβατικούς τροχούς, αλλά κυλίνδρους, οι οποίοι επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κινηθεί και πλευρικά.

[Πηγή: Carbodydesign]