Η Mazda εργάζεται πάνω σε νέους wankel κινητήρες, Mazda6 Coupe Renderings

Σχετικά άρθρα

H Mazda, παρότι έχει σταματήσει την παραγωγή του Wankel κινητήρα του RX-8, έχει δηλώσει ότι ήδη εργάζεται πάνω σε νέους περιστροφικούς κινητήρες. Ο CEO της Mazda, Takashi Yamanouchi, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της έκθεσης της Μόσχας, δήλωσε ότι:

Η Mazda, συνεχίζει να διερευνά τρόπους για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και των δυνατοτήτων των περιστροφικών κινητήρων, ώστε να βγει ξανά στην αγορά ένας νέος περιστροφικός κινητήρας.

Ο Yamanouchi δήλωσε ότι η εταιρία του εργάζεται πάνω σε έναν περιστροφικό κινητήρα ο οποίος θα τοποθετηθεί σε ένα υβριδικό plug-in αυτοκίνητο μέσα στο 2013, ενώ ετοιμάζει και έναν Wankel κινητήρα υδρογόνου ο οποίος θα μπορούσε να λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Τέλος δες δύο renderings φωτογραφίες της coupe έκδοσης του νέου Mazda6 του ετοίμασε o Theophilus Chin, μετά τις δηλώσεις του Akira Tamatani, επικεφαλής σχεδιασμού της Mazda, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του εργάζεται πάνω στην coupe έκδοση του νέου Mazda6.

[Πηγή: Autocar, Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα δεδομένα των οδηγών στις ασφαλιστικές εταιρίες

Τα νέα αυτοκίνητα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια που έχεις πάει στο παρελθόν και μάλιστα μοιράζονται όλα αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα με τις εταιρίες που...
Autoblog.gr