Alonso: Θέλω τον Newey στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Newey-Alonso

Όταν ο Fernando Alonso έβαζε τη υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Ferrari, δύσκολα θα φανταζόταν όταν θα έφτανε στην 4η του χρονιά με τους Ιταλούς και δε θα είχε κατακτήσει τον τρίτο τίτλο στην καριέρα του. Φυσικά, σε αυτό έχει καθοριστική ευθύνη η ομάδα τού Maranello, διότι το τελευταίο κορυφαίο σε ανταγωνιστικότητα μονοθέσιό της ήταν η F2008, 5 χρόνια πριν.

Η Red Bull Racing βρίσκεται στην κορυφή από το 2010 και μετά, με το κορυφαίο μυαλό στη Formula 1 να σχεδιάζει φοβερά μονοθέσια για την αυστριακή ομάδα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Adrian Newey, ο οποίος ποτέ δεν έχει εργαστεί για τη Ferrari, ενώ έχει πει πως έχει δεχθεί πρόταση από την ιταλική ομάδα, αλλά αρνήθηκε.

Ο Alonso, γνωρίζει ότι ο Βρετανός θα μπορούσε να το δίνει κορυφαία μονοθέσια, με τα οποία θα μπορούσε να κατακτήσει πρωταθλήματα, έτσι δεν αρνείται ότι ήθελε να τον βλέπει ντυμένο στα κόκκινα.

Θέλω να συνεργαστώ με τους καλύτερους ανθρώπους. Έτσι, αν πω ότι δε θα ήθελα τον Newey στον ομάδα, θα έλεγα ψέματα. Προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου και με την απόδοσή μου. Όταν έχω κερδίσει τους δύο μου τίτλους, ένιωσα ότι αναγνωρίζομαι σαν πραγματικά καλός οδηγός. Σήμερα, θεωρούμαι ένας από τους καλύτερους οδηγούς, αν και δεν έχω κερδίσει άλλο πρωτάθλημα από τότε.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...