Spy Video: Jaguar F-Type Coupe

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type Coupe spy video

Ακόμα και τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα χρειάζονται βενζίνη και τα βενζινάδικα στη περιοχή του Nurburgring είμαι σίγουρος πως έχουν δει πολλά αυτοκίνητα. Στην προκειμένη περίπτωση, το αυτοκίνητο που απαθανατίστηκε σε video δεν είναι άλλο από την πολυαναμενόμενη Jaguar F-Type Coupe που ελπίζει να συνεχίσει τον ντόρο και την επιτυχία της roadster F-Type.

Αν οι πληροφορίες που είχαμε ισχύουν ακόμη, το μοντέλο είναι προγραμματισμένο να βγει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους ενώ μία πρώτη γεύση για το design του πήραμε από το C-X16 Concept.

Από πλευράς κινητήρων δεν περιμένουμε να έχουμε καμία έκπληξη καθώς η γκάμα των κινητήρων θα είναι, εκτός απροόπτου, η ίδια με αυτή της roadster F-Type. Ένας supercharged V6 τριών λίτρων με απόδοση 340 αλόγων ή 380 αλόγων και ένας supercharged πεντάλιτρος V8 με απόδοση 495 ίππων. Τώρα τελευταία βέβαια, ακούγεται όλο και πιο έντονα το ότι η Jaguar θα προσφέρει και ένα entry level μοντέλο που θα διαθέτει κάτω από το καλοσχηματισμένο καπό έναν υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο που θα παράγει 240 άλογα και 340Nm ροπής αλλά και μία ισχυρότερη από την V8 έκδοση αλλά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για κανένα από τα δύο οπότε το αναφέρουμε σαν φήμη.

[Πηγή: swsthebest1994 via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...