Η Lotus αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη για το team radio του Raikkonen, έπειτα από απειλητικά μηνύματα!

Σχετικά άρθρα

2013 German Grand Prix - Sunday

Στους τελευταίους γύρους του grand prix Ινδίας, ο Kimi Raikkonen βρέθηκε να παλεύει με τον ομόσταυλό του, Romain Grosjean, για μια θέση στο βάθρο. Ο Γάλλος ήταν ταχύτερος και έτσι ο Alan Permane ζήτησε, με όχι και τόσο κομψό τρόπο, από τον Φινλανδό να τον αφήσει να περάσει. Τα Γαλλικά του Permane εξαγρίωσαν κάποιους οπαδούς του Kimi, με τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του να δέχονται απειλές κατά της ζωής τους, στον απόηχο του μηνύματος.

Αυτό ουσιαστικά ανάγκασε το αφεντικό της Lotus, Eric Boullier, να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε η ομάδα στον Kimi.

Εκ των υστέρων, πρέπει να πούμε πως αυτό το μήνυμα θα μπορούσε να έχει σταλεί με έναν λιγότερο συναισθηματικό τρόπο.

Ξέρω ότι αρκετοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι και δεν μπορώ παρά να ζητήσω συγγνώμη γι ‘αυτό, εξ ονόματος της ομάδας. Δεν θα συμβεί ξανά.

Οι σχέσεις της Lotus με τον Raikkonen δείχνουν να έχουν πάρει την κατιούσα μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του Φινλανδού στη Ferrari και με τρείς αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν, δεν θα πρέπει να μας φανεί περίεργο αν οι “φιλοφρονήσεις” μεταξύ τους συνεχιστούν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...