Teaser Photo: Jaguar F-Type Coupe ξανά

Σχετικά άρθρα

Jaguar-F-Type-Coupe

Η Jaguar έδωσε ακόμη μια teaser φωτογραφία της F-Type Coupe, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles και στη συνέχεια, μερικές ώρες αργότερα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του C-X16 concept, και θα υιοθετεί τις σχεδιαστικές γραμμές της ανοιχτής έκδοσης. Έτσι, θα διαθέτει αισθησιακές καμπύλες και μυώδη πίσω μέρος, ενώ από την παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ότι θα εξοπλίζεται και με πανοραμική γυάλινη οροφή.

Θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από τα μέσα του 2014 και θα κοστίζει ακριβότερα από την ανοικτή F-Type, αλλά μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στην ανοιχτή έκδοση.

Έτσι αναμένουμε να φορά τον κομπρεσοράτο 3,0-λιτρο V6 που αποδίδει 340 και 380 άλογα αντίστοιχα για την F-Type και F-Type S ενώ η δυνατή F-Type V8 S θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων απόδοσης 495 ίππων με 625 Nm ροπής. Οι φήμες μιλούν και για μια RS έκδοση με 700 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...