Video: Σφροδρότατη σύγκρουση στον 24-ωρο αγώνα αντοχής Rolex 24 στη Daytona

Σχετικά άρθρα

rpm_a_gidley01jr_600x400

Εχθές κατά την διάρκεια του αγώνα αντοχής 24 ωρών στην πίστα της Daytona, συνέβη ένα σφοδρό ατύχημα μεταξύ της GAINSCO Corvette της Bob Stallings Racing με οδηγό τον Memo Gidley και του Matteo Malucelli οδηγού της Risi Competizione.

Η σύγκρουση συνέβη όταν η Ferrari του Matteo Malucelli έχασε ισχύ και ενώ πήγαινε σιγά σιγά στο αριστερό μέρος της πίστας ο Memo Gidley, με την Corvette του, στην προσπάθειά του να περάσει το προπορευόμενο αυτοκίνητο έκανε αριστερά και χωρίς να φρενάρει έπεσε πάνω στον Ιταλό οδηγό με πολλά χλμ.

628x471

Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και αμέσως οι υπεύθυνοι της πίστας έβγαλαν κόκκινη σημαία για να σταματήσει ο αγώνας, πρώτη φορά μετά από το 2004.

Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Halifax. Ο Matteo Malucelli δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, όμως ο Gidley υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι και πόδι χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Ο Gidley χρειάστηκε και χρόνο για να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια, ενώ βάση των φωτογραφιών είναι θαύμα που βγήκε ζωντανός από την κατεστραμμένη GAINSCO Corvette.

Ο αγώνας στην πίστα της Daytona είχε πολλές και εξαιρετικές παρουσίες όπως του Cristian Fittipaldi, Sebastian Bourdais, Sam Bird, Giancarlo Fisichella, Giancarlo Bruni, David Rigon και Mika Salo.

[Πηγή: ΑP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...