Διέρρευσε η επίσημη φωτογραφία της Jaguar XFR-S Sportbrake ;

Σχετικά άρθρα

Jaguar XFR-S leaked not confirmed

Μία επίσημη φωτογραφία της Jaguar XFR-S Sportbrake έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο. Σε αυτό το σημείο δεν ξέρουμε αν η διαρροή δείχνει το αυτοκίνητο όπως θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα στη Γενεύη ή αν είναι κάποιο πάρα πολύ καλό rendering.

Λογικά, το ταχύτατο Αγγλικό station wagon, θα τεθεί αντιμέτωπο με το Audi RS6 Avant και την Mercedes-Benz E63 AMG Estate. Εκτός από το επιθετικότατο bodykit, τις μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος και τους μεγαλύτερους αεραγωγούς όμως, έχει και την δύναμη να κοντράρει τους αντίπαλους από τη Γερμανία.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνωστός supercharged 5-λιτρος V8 που αποδίδει 542 άλογα και 680 Nm ροπής και συνδυάζεται με το αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο της ZF. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 100km/h από στάση έρχονται σε μόλις 4.6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του, αναμένεται να αγγίζει τα 300km/h.

Η τιμή της, όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις, τοποθετείτε στην περιοχή “άνω των 80.000 λιρών” (περί τις 97.000€).

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...