Παρίσι 2014: Seat Leon Cupra 280 Sub8 Performance pack

Σχετικά άρθρα

Seat-Leon-Cupra-Sub8-1199

Η Seat στο περίπτερό της στο Παρίσι εκθέτει το Leon Cupra 280 Sub8 Performance pack. Πρόκειται για το Leon Cupra 280 που χρησιμοποίησε στο Nürburgring Nordschleife το περασμένο Μάρτιο, το οποίο κατέκτησε προσωρινά το ρεκόρ του ταχύτερου μπροστοκίνητου αυτοκινήτου παραγωγής. Η ισπανική εταιρία άλλαξε τον τίτλο του αυτοκίνητου από “το ταχύτερο μπροστοκίνητο αυτοκίνητο στο Nürburgring”, σε “το πρώτο μπροστοκίνητο αυτοκίνητο που έσπασε τα 8 λεπτά”, καθώς όπως ξέρουμε τώρα την πρωτοκαθεδρία την έχει το Megane Renaultsport 275 Trophy-R με χρόνο στο “Ring” in 7:54.3.

Seat-Leon-Cupra-Sub8-1205

To πακέτο περιλαμβάνει νέα δισκόφρενα διαστάσεων 370 χλστ. (+30 χλστ) με δαγκάνες της Brembo, νέες 19άρες ζάντες σε μαύρο ή πορτοκαλί χρώμα, με με αντίστοιχα βαμμένες πλαϊνές ποδιές, με την τιμή αυτών €2.600.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ισπανική εταιρία προσφέρει τα Michelin Pilot Sport Cup 2 σε τιμή 580 ευρώ, φθηνότερα κατά 670 ευρώ απ’ότι τα δίνει η Renault για το Megane Renaultsport 275 Trophy. Για επιπλέον €1.560 μπορείς να τοποθετήσεις τα εμπρός θερμαινόμενα bucket καθίσματα, τα οποία είναι ντυμένα με alcantara και διαθέτουν άσπρες λεπτομέρειες και το λογότυπο CUPRA. Αυτά έρχονται πακέτο με το Winter Pack που περιλαμβάνει πιτσιλιτήρια για τα εμπρός φωτιστικά σώματα, με θερμαινόμενο υγρό. Τέλος, οι πελάτες του Leon Cupra 280 μπορούν να τοποθετήσουν το Black-Line ή White-Line εξωτερικό χρωματικό πακέτο, σε τιμή €625.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα