Volkswagen: Facelift σε κάθε μοντέλο στα 3 χρόνια, αντικατάσταση σε 5

Σχετικά άρθρα

Volkswagen front

Αυτό που είχαμε ακούσει στα τέλη του Μαίου από τον CEO του VW Group Αμερικής, Michael Horn, φαίνεται να επιβεβαιώνεται αφού επαναλαμβάνεται από τον Αντιπρόεδρο Marketing και Στρατηγικής της Volkswagen Αμερικής, Joerg Sommer.

Θα μειώσουμε τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας για να εναρμονιστούμε με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών. Ένας 5-ετής κύκλος ζωής, θα μειώσει κατά δύο χρόνια τον τρέχοντα κύκλο ζωής των μοντέλων μας.

Δήλωσε ο Sommer, λέγοντας στην ουσία, πως όταν ένα νέο Volkswagen παρουσιάζεται με τα νέα αυτά δεδομένα, θα ανανεώνεται –facelift- στην 3ετία και θα αντικαθίσταται στα 5 χρόνια. Ο Sommer έκανε αυτή τη δήλωση στο Electronic Research Labolatory της Volkswagen στην Silicon Valley της California, το μεγαλύτερο κέντρο R&D της εταιρίας εκτός Γερμανίας. Παράλληλα, δήλωσε πως η Γερμανική εταιρία θα επενδύσει 7 δις δολάρια σε νέα προϊόντα και εγκαταστάσεις στην Αμερική μέχρι το 2018.

ΠηγήAutoExpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...