H Borgward στη Γενεύη: Μεγάλα σχέδια, κανένα αυτοκίνητο!

Σχετικά άρθρα

geneva-web-1_0

50 χρόνια μετά, η Borgward εμφανίστηκε στην Γενεύη χωρίς αυτοκίνητο, για να μας ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το πρώτο της αυτοκίνητο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στελέχη της Γερμανικής εταιρίας, είπανε σε δημοσιογράφους ότι η Borgward θα λανσάρει στην αγορά “πολυτελή, καινοτόμα και τολμηρά” μοντέλα χωρίς ωστόσο να έχουν κάτι πιο απτό να παρουσιάσουν. Όπως προανέφερα, το πρώτο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης και μετά από αυτό, η Borgward θα λανσάρει ένα μοντέλο τον χρόνο, για τα επόμενα 3 χρόνια.

Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφορία για την εμφάνιση, την τεχνολογία ή τους κινητήρες που θα κινούν αυτά τα αυτοκίνητα. Το μόνο που ειπώθηκε, είναι ότι η Borgward δουλεύει σε ένα plug-in υβριδικό σύστημα και ότι εστιάζει στην συνδεσιμότητα με ένα concept τηλεματικής που ονομάζεται “Multiple Interaction” και θα “αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε το αυτοκίνητο”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...