Μια Ferrari F12 Berlinetta έπιασε φωτιά στη Τουρκία

Σχετικά άρθρα

11470640151141247455

Αν και οι περισσότεροι είχαμε υποθέσει ότι τα προβλήματα της Ferrari με τη φωτιά αποτελούσαν παρελθόν, μια λευκή F12 Berlinetta παραλίγο να γίνει στάχτη.

Ο οδηγός του υπέρτατου ιταλικού coupe οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Ε5 της Τουρκίας, όταν σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο ανέβασε θερμοκρασία και έπιασε φωτιά. Όμως, κάλεσε άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία κατέφθασε άμεσα στο τόπο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο και έσβησε τη φωτιά πριν καν εξαπλωθεί στο υπόλοιπο αυτοκίνητο. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ούτε ο χώρος της μηχανής έχει σοβαρές ζημιές, και αυτό προσωπικά με κάνει να έχω αμφιβολίες σχετικά με την τόσο ακαριαία αντίδραση της πυροσβεστικής.

Όπως και να έχει, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ενώ αντιθέτως η φωτιά και το νερό στο χώρο της μηχανής της Ferrari θα του αφαιρέσει αρκετές χιλιάδες Τούρκικες λίρες από το τραπεζικό του λογαριασμό.

Πηγήotopark

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...