H Porsche συγχαίρει την Toyota για την σχεδόν νίκη της

Σχετικά άρθρα

toyota-ts050-le-mans-racing-car

Η πάνσοφη ελληνική έκφραση “η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή” φαίνεται να είχε στο μυαλό της η Porsche, καθώς με μια κίνηση άξια πολλών συγχαρητηρίων συνεχάρη την ομάδα της Toyota μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, γράφοντας το παρακάτω μήνυμα συνοδευόμενο με την φωτογραφία του μονοθεσίου με τον αριθμό #5:

Αγωνιστήκαμε μαζί για 24 ώρες. Στήθος με στήθος για 24 ώρες. Κερδίσατε το σεβασμό μας για πάντα.

Ο Fritz Enzinger, ο επικεφαλής του τμήματος της Porsche για το πρόγραμμα LMP1, είχε τα ίδια συναισθήματα μετά τον αγώνα, δηλώνοντας:

Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου για την συγκλονιστική απόδοσης που είχε η Toyota σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν μια μεγάλη μάχη μαζί τους.

Ο πρόεδρος της Toyota, Akio Toyoda, αναγνώρισε το εξαιρετικό ανταγωνισμό στο Le Mans, λέγοντας:

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλα τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς, οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό μας στην πίστα του Le Mans, ιδιαίτερα τις Porsche και Audi

Να θυμίσω πως η Toyota έχασε την νίκη για μόλις 3 και κάτι λεπτά, με το TS050 Hybrid να εγκαταλείπει λόγω μηχανικού προβλήματος.

ΠηγήFacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...