McLaren: Δε φεύγει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Πριν από μερικές ώρες, διαβάσαμε ότι ο Sebastian Vettel δηλώνει πιστός στη Ferrari και πλήρως επικεντρωμένος στη σεζόν του 2017, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή, γνωρίζοντας ότι ο ανταγωνισμός με τις Mercedes και Red Bull θα είναι παραπάνω από σκληρός. Η Mercedes δεν κυνηγά το μεγάλο όνομα, αλλά ο Fernando Alonso εξακολουθεί να είναι μέρος των σεναρίων.

Προφανώς και ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν είναι ικανό να σταματήσει τις φήμες. Η McLaren προσπαθεί να το καταφέρει αυτό, με το νέο αφεντικό του Ομίλου, Zak Brown, να ξεκαθαρίζει ο Ferni είναι πολύ χαρούμενος στο Woking, χωρίς να υπάρχει η ανησυχία για το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Έχουμε συμβόλαιο με τον Fernando και είναι πολύ χαρούμενος. Προφανώς και θέλει να κερδίζει αγώνες, όπως κι εμείς, αλλά δεν ανησυχώ γι’ αυτό το σενάριο. Είμαστε πολύ άνετοι όταν βρισκόμαστε εδώ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αγωνιστικού Διευθυντή της McLaren, Eric Boullier, που δεν ενοχλείται από τις φήμες.

Είναι φήμες, και ο καθένας τις αγαπά. Αλλά, έχουμε συμβόλαιο μαζί του. Δε νομίζω ότι θα ήταν καλή κίνηση, σε μια χρονιά σαν κι αυτή, εναντίον του Lewis, ο οποίος νιώθει σαν στο σπίτι του στο Brackley.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...