Η Faraday Future παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, συνεχίζει να teasάρει το μοντέλο της που θα παρουσιαστεί στην CES στις αρχές του 2017 στο Λας Βέγκας.

Στο νέο teaser video, η εταιρία μας δείχνει ένα μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, στο οποίο διακρίνονται καφέ δερμάτινες επενδύσεις και ατομικά πίσω καθίσματα με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υποπόδια, ενώ δηλώνει πως τα καθίσματα έχουν κατασκευαστεί ώστε να παρέχουν άνεση και εργονομία σε επίπεδα NASA. Επίσης για ακόμη μια φορά βλέπουμε τις πλαϊνές κάμερες που λειτουργούν ως καθρέπτες αλλά και τα LED φωτιστικά σώματα.

Το μοντέλο είναι ένα crossover παρόμοιο με το Tesla Model X και θα κατασκευάζεται πάνω στην VPA (Variable Platform Architecture) πλατφόρμα της εταιρίας, διαθέτοντας μπαταρία 98 kWh, 15% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την 85kWh μπαταρία του Tesla Model X.

Πριν από λίγες ήμερες έγινε γνωστό πως ο Marco Mattiacci, ο πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, που είχε αναλάβει την θέση του επικεφαλής της εταιρίας αλλά και του εμπορικού διευθυντή, αποτελεί παρελθόν από την Faraday Future, ενώ από αυτήν αποχώρησε επίσης και ο ο Joerg Sommer. Αναφορές θέλουν τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της εταιρίας, τον Jia Yueting, ο οποίος έχει ξεκινήσει και την LeEco, να αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο την Faraday Future, βάζοντας 300 εκατ. δολάρια από τα προσωπικά του χρήματα στην εταιρία, ενώ αναζητά και νέους επενδυτές.