Αύξηση στις τιμές του πετρελαίου λόγω Trump

Σχετικά άρθρα

O Donald Trump σε δηλώσεις του αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων κατά ιρανικών εταιριών, καθώς κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Τεχεράνης, με αποτέλεσμα οι τιμές να παρουσιάζουν αύξηση.

Σύμφωνα με το Reuters, η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την επιβολή νέων κυρώσεων σε 24 ιρανικές εταιρίες, μετά την τελευταία δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Τεχεράνη. Ωστόσο, το πακέτο των κυρώσεων θα έχει τέτοια μορφή, ώστε να μην παραβιάζει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε το 2015, για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent, διεθνούς προέλευσης αυξήθηκαν κατά 21 σεντς ή 0,4% στα 56,77 δολάρια το βαρέλι, μετά τη μείωσή του κατά 24 σεντς στα 56,56 δολάρια το βαρέλι στην προηγούμενη συνεδρίαση. Οι τιμές των συμβολαίων μηνός για το αμερικανικό αργό πετρέλαιο, αυξήθηκαν κατά 28 σεντς ή 0,5% στα 53,82 δολάρια το βαρέλι, μετά τη μείωσή τους κατά 34 σεντς, στην τελευταία συνεδρίαση.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...