Η Ferrari φέτος γιορτάζει τα 70 χρόνια παραγωγής ονείρων, και γι’αυτό αποφάσισε να μεγαλώσει το μουσείο της στην Ιταλία, καθώς και να προσθέσει δύο νέες εκθέσεις σε αυτό. Η νέα πτέρυγα έχει εμβαδόν 600 τ.μ., αυξάνοντας την συνολική επιφάνεια του μουσείου στα 4.100 τ.μ., και αυτή συνδέεται με το κύριο κτήριο μέσω μιας γυάλινης κατασκευής. Επιπλέον, ανοίχθηκε ένας νέος πολυλειτουργικός χώρος 300 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 άτομα για εκδηλώσεις, συνέδρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Εγκαινιάζοντας την επέκταση, η ιταλική εταιρία ανοίγει δύο νέες εκθέσεις, οι οποίες αποκαλύφθηκαν από τον πρόεδρο και CEO της Ferrari, Sergio Marchionne, τον αντιπρόεδρο, Piero Ferrari, τον διευθυντή του Λονδρέζικου μουσείου σχεδιασμού, Deyan Sudjic, και τον δήμαρχο του Maranello, Massimiliano Morini.

Η πρώτη έκθεση ονομάζεται “Under the Skin”, και θα μείνει ανοιχτή μέχρι τον Νοέμβριο του 2017. Επικεντρώνεται στις καινοτομίες της αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνοντας σου την δυνατότητα να δεις μια σειρά εξαιρετικών αυτοκινήτων, όπως το 125S, το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας.

Η δεύτερη ονομάζεται “Infinite Red”, και θα μείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτή γιορτάζει τα 70στά γενέθλια της μάρκας με μερικά από τα αγωνιστικά της, όπως η 500 F2, η F2004, η F2008 και η FXX K, και από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα της, όπως η 250 GT Berlinetta Tdf, η 250 GT Berlinetta SWB, η 250 GTO, η F50, η Enzo, η LaFerrari.