Το νέο Kia Soul έρχεται μέσα στο 2018, θα είναι ηλεκτρικό και θα έχει 300 χλμ. αυτονομία

Σχετικά άρθρα

To επόμενο Soul αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2018 και στην Ευρώπη θα προσφέρεται αποκλειστικά σε ηλεκτρική έκδοση, ενώ στην Αμερική θα είναι διαθέσιμο και με κινητήρες βενζίνης.

Έτσι, με την ύπαρξη του Soul EV, καθώς και τη διάθεση του Niro σε υβριδική, plug-in υβριδική και ηλεκτρική έκδοση, η Kia δεν έχει την παραμικρή σκέψη να προσφέρει το Stonic σε ηλεκτρική έκδοση. Αντ’αυτού, από το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους όλοι οι υπάρχοντες κινητήρες της κορεάτικης εταιρίας θα αποκτήσουν μια ήπια υβριδική έκδοση, με σύστημα 48 volt.

Η τρίτη γενιά του Kia Soul θα χρησιμοποιεί το hardware του πρόσφατα παρουσιασμένου Hyundai Kona Electric και του Kia Niro EV Concept, που είδαμε στις αρχές του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει τουλάχιστον 300 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας, με την μπαταρία των 39,2 kWh.

Πηγήetnews

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...