Επίσημο: Techrules Ren RS με 1.305 άλογα και 2.340 Nm ροπής

Σχετικά άρθρα

Χθες το είδαμε να παίρνει την θέση του στο περίπτερο της Techrules στον εκθεσιακό χώρο που διεξάγεται η έκθεση της Γενεύης και σήμερα οι Κινέζοι της Techrules παρουσίασαν επίσημα το Ren RS.

To Ren RS είναι ένα ηλεκτρικό hypercar που θα διαθέτει μονάχα μια θέση, και αποτελεί την εξέλιξη του Techrules Ren που παρουσιάστηκε στην ίδια έκθεση πέρυσι, με το Ren RS να μπορεί να κινηθεί μονάχα εντός πίστας και είναι διαθέσιμο είτε με 4 είτε με 6 ηλεκτροκινητήρες, με την δυνατότερη έκδοση να παράγει 1.305 άλογα με 2.340 Nm ροπής , ικανά να χαρίσουν επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα. Η έκδοση με τους 4 ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 870 άλογα και 1.550 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο που διαθέτει carbon σώμα, χρησιμοποιεί το Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV) diesel ως range extender προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες 28,4 kWh. Η συνολική αυτονομία του ανέρχεται στα 1.170 χλμ, με το αυτοκίνητο να έχει ρεζερβουάρ 80 λίτρων.

Η Techrules βρίσκεται σε συνομιλίες προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με κάποιον κατασκευαστή ώστε να την βοηθήσει στη παραγωγή και την πώληση των μοντέλων της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...