Ο Jenson Button θα τρέξει ενάντια του Alonso στον 24ωρο αγώνα του Le Mans

Σχετικά άρθρα

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Jenson Button θα συμμετέχει στον φετινό 24-ωρο αγώνα του Le Mans με την ρωσική ομάδα SMP Racing. Ο Βρετανός θα οδηγεί ένα LMP1 μονοθέσιο και έτσι θα βρεθεί απέναντι από τον Fernando Alonso που θα τρέξει για λογαριασμό της Toyota, στη προσπάθειά του να κάνει το “Triple Crown of Motorsport”.

Ο φετινός 24ωρος αγώνας του Le Mans θα διεξαχθεί στις 16-17 Ιουνίου, με τον Button να έχει συνοδηγούς τους Vitaly Petrov και Mikhail Aleshin. Ο Button δήλωσε μεταξύ άλλων:

Ήταν πάντα ένα όνειρο μου να αγωνιστώ στο Le Mans. Νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε οδηγού να συμμετάσχει σε αυτό και ελπίζω να κατακτήσουμε την νίκη στο Le Mans. Πηγαίνουμε για να αγωνιστούμε για τη νίκη. Νομίζω πως έχουμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Le Mans.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της ομάδας SMP είναι ο ολιγάρχης Boris Rotenberg, του οποίου ο δισεκατομμυριούχος αδερφός Arkady είναι πρώην συναθλητής του τζούντο του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...