Η Brabham ένα μήνα μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου BT62, μας δείχνει σήμερα τα δύο ρετρό γραφικά που θα προσφέρει για αυτό. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το “Celebration” ή το “Signature”, με το πρώτος να αποτίει φόρο τιμής στις ημέρες δόξας της βρετανικής μάρκας και θα βγει σε 35 αυτοκίνητα. Κάθε ένα θα τιμήσει τις τριάντα πέντε νίκες του της Brabham στην F1 και θα φορά τα κλασικά χρώματα και τους αριθμούς του νικητήριου αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το πρώτο αυτοκίνητο με το Celebration livery θα είναι αυτό με αριθμό πλαισίο #1 (από τα εβδομήντα) και θα τιμά την πρώτη νίκη της Brabham Formula 1. Αυτή ήρθε στις 26 Ιουνίου 1964 από τον Dan Gurney, οδηγώντας τη BT7 στην πίστα Rouen-Les-Essarts. Το supercar θα είναι στα χρώματα της Αυστραλίας (πράσινο και χρυσό) και με τον αριθμό 11.

Η Signature σειρά θα είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις των πελατών. Έτσι, οι αγοραστές θα μπορούν να συνεργαστούν απευθείας με τους εσωτερικούς σχεδιαστές της Brabham για να ένα tailor made αποτέλεσμα, το καθένα με το προσωπικό στίγμα των αγοραστών. Και αυτή η σειρά θα βγει σε 35 αυτοκίνητα, με την Brabham να σχεδιάζει να κατασκευάσει 70 BT62.