Αν θέλεις και εσύ να επενδύσεις στα κλασσικά αυτοκίνητα και δεν είχες το απαιτούμενο κεφάλαιο ώστε να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο, αυτό το app σου δίνει τη λύση.

Ονομάζεται Rally Rd και μέσω αυτού μπορεί κανείς να επενδύσει σε διάφορα κλασσικά αυτοκίνητα, με το κόστος να ξεκινά από τα 50 δολάρια. Το κάθε αυτοκίνητο ισοδυναμεί σε κάποιες μετοχές και ο καθένας μπορεί να αγοράσει όσες επιθυμεί.

Όλα τα αυτοκίνητα αγοράζονται και συντηρούνται από την RSE Collection LLC και παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο, όλη την εβδομάδα, μέσα σε μια ειδική εγκατάσταση με κλιματισμό. Σήμερα είναι διαθέσιμα μια Jaguar XJ220, μια Lotus Esprit S1, μια BMW M3 E36 Lightweight, ένα Ford Mustang 7Up |Edition, μια Porsche 356 Speedster, μια Mustang 302 Boss του 1969 και μια Ferrati Testarossa.

Η εταιρία αναμένει η αξία του κάθε αυτοκινήτου να αυξηθεί μέσα στα επόμενα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως όσοι αγοράσουν μετοχές των αυτοκινήτων θα αποκτήσουν και αυτοί κέρδος. Η εφαρμογή λειτουργεί όπως τα χρηματιστήρια κάτι που σημαίνει πως αν η αξία ενός αυτοκινήτου μειωθεί, τότε όποιος έχει μετοχές του θα χάσει χρήματα.