Polestar 2 στην έκθεση της Γενεύης, Polestar 3 το 2021

Σχετικά άρθρα

Το δεύτερο μοντέλο της Polestar θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019. Το σεντάν μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model 3, θα κατασκευάζεται πάνω στην Compact Modular Architecture (CMA) πλατφόρμα της Volvo και θα ονομαστεί Polestar 2.

Θα προσφέρει αυτονομία 500 χλμ ανά φόρτιση, ενώ έχοντας ως στόχο την απόδοση, θα διαθέτει ανάρτηση της Ohlins και φρένα της Akebono, όπως και το Polestar 1.

Σε ότι αφορά τα Polestar 3, θα είναι ένα crossover με coupe σχεδιασμό που θέλει να προσφέρει το κάτι διαφορετικό. Θα είναι ηλεκτροκίνητο, θα κατασκευάζεται πάνω στην SPA II πλατφόρμα της Volvo, θα προσφέρει και αυτό αυτονομία 500 χιλιομέτρων και αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2021.

ΠηγήEvo.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Polestar 5 φόρτισε από 10% έως 80% σε 10 λεπτά

Η Polestar και η StoreDot εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά την τεχνολογία Extreme Fast Charging (XFC) της δεύτερης, φορτίζοντας ένα πρωτότυπο Polestar 5...

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...